Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър бТВНека тия следващи избори вече бъдат

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър бТВНека тия следващи избори вече бъдат
Коментари Харесай

Мартин Димитров: Добрата новина е ковид 19

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър бТВ

Нека тия последващи избори към този момент бъдат последни. Нека си създадем изводите досега. Защото и хората се умориха, и имат потребност от устойчиво държавно управление. 

Това разяснява в ефира на бТВ Мартин Димитров от Демократична България.

Ако зависеше от Демократична България, България към този момент щеше да има държавно управление. Това ви го подсигурявам, тъй като искахме да има такова, ние подкрепихме служебните министри. Въпросът е, че в другата настройка множеството не желаеха да има кабинет. Някой е решил, че в случай че върви на избори, повече ще завоюва от това. Мен, в случай че ме питате, нищо няма да завоюва. Въпросът е да доведем нещата до удобно развиване, да увеличим стопанската система, да има държавно управление, уточни той.

Аз не съм чул до момента някой да желае да поддържа държавно управление с мандат на Българска социалистическа партия. Вие да сте чули? Но дано минат диалозите с тях. Аз не вземам участие в тези диалози. Добрата вест е К19. Всякакви проблеми, стопанската система стартира да се възвръща, да пораства. Нямаме право да вършим неточности, добави той. 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР